top of page

ALGEMENE VOORWAARDEN
 

August & Teddy is geregistreerd bij de kamer van koophandel met nummer: 34661361

BTW-nummer: NL821352404B01

E-mail: info@august-teddy.com

Gevestigd

Julianalaan 111

2051JP Overveen

Nederland

1. ALGEMEEN


1.1 De algemene voorwaarden van August & Teddy zijn van toepassing op alle aanbiedingen, producten, bestelling, overeenkomsten en leveringen van August & Teddy. Wanneer u een artikel bestelt, gaat u akkoord met deze voorwaarden. Lees deze dus zorgvuldig door voordat u een bestelling plaatst. Als u vragen heeft over deze voorwaarden, kunt u contact opnemen met August & Teddy via info@august-teddy.com.

2. OVEREENKOMST & BESTELLING


2.1 De overeenkomst is bindend op het moment dat u een bestelling plaatst. August & Teddy verwerkt de bestellingen nadat de betaling is ontvangen. Tot dat moment is August & Teddy de enige eigenaar van de producten.
 

2.2 Zodra uw bestelling is verwerkt, ontvangt u per e-mail een bevestiging dat de betaling is geaccepteerd en een e-mailbericht met de bevestiging en de details van uw bestelling. Voor een factuur incl. btw, kunt u altijd een mail sturen naar info@august-teddy.com, deze zullen wij u dan opsturen. 


2.3 Afbeeldingen en specificaties zijn ter indicatie. Alle producten zijn handgemaakt en kunnen hierdoor iets afwijken.


2.4 August & Teddy heeft het recht een bestelling te weigeren en een overeenkomst te ontbinden.


2.5 August & Teddy behoudt zich het recht om afbeeldingen en teksten op de website te wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving.
 

3. BETALING & BETAAL METHODES


3.1 Bij August & Teddy kun je kiezen uit verschillende beveiligde betaalmethodes: Wij accepteren de volgende betaalmethodes: IDEAL, Bancontact, Creditcard betaling via MasterCard, Visa of American Express.


3.2 Als August & Teddy per ongeluk een verkeerde prijs heeft vermeld op de website en het gaat duidelijk om een vergissing, hebben wij het recht om het aan te passen. Ook als u het artikel al hebt besteld.


3.3 Alle prijzen op onze website zijn in euro, inclusief btw, maar exclusief verzendkosten.
 

4. VERZENDKOSTEN & LEVERTIJD


Nederland 1-5 werkdagen


Tarieven overeenkomstig de geldende POSTNL tarieven.


De verzendtijd is een indicatie, August & Teddy is niet verantwoordelijk voor enige vertraging
 

5. LEVERING


5.1 August & Teddy heeft één leveringsmethode:

  • Post- en pakketdienst PostNL


5.2 Als u per ongeluk een verkeerd afleveradres hebt opgegeven, de verkeerde leveringsoptie hebt gekozen of August & Teddy moet om andere redenen het pakket opnieuw versturen kunnen er extra kosten van toepassing zijn die August & Teddy kan doorberekenen aan de klant.


5.3 Veel van de aangeboden producten aangeboden in de webshop van August & Teddy worden met de hand gemaakt, en in deze gevallen in de artikelomschrijving als zodanig kenbaar gemaakt. Wij zullen ons best doen bestellingen na ontvangst van betaling zo snel mogelijk te versturen. August & Teddy streeft er altijd naar dat u uw bestelling binnen de verwachte levertijd ontvangt. Als dit om wat voor reden dan ook niet mogelijk is (bijvoorbeeld wanneer een artikel tijdelijk niet op voorraad is, de productie langer duurt langer dan voorzien, of de koeriersdienst staakt) zullen wij dit zo snel mogelijk laten weten.


5.4 Tot en met het moment van levering draagt August & Teddy de verantwoordelijkheid voor de bestelling. Na levering wordt de verantwoordelijk overgedragen aan u.


5.5 Houd er rekening mee dat de in artikel 4 genoemde levertijden, de verwachte levertijden zijn. In het geval dat een product niet binnen de verwachte periode wordt geleverd, is het niet mogelijk een claim in te dienen. August & Teddy zal echter altijd alles in het werk stellen om te zorgen dat jouw bestelling op tijd aankomt.
 

6. ZICHTTERMIJN

 

6.1 August & Teddy streeft ernaar om alle klanten blij te maken met hun aankoop. Toch raden wij u aan

de kwaliteit en het aantal producten binnen veertien dagen te controleren. Is er iets niet in orde, kunt u een e-mail naar info@august-teddy.com sturen.
 

7. RETOURNEREN & OMRUILEN

 

7.1 Wij hopen natuurlijk dat u blij bent met uw aankoop. Als dat niet het geval is, heeft u vanaf de datum waarop u uw bestelling heeft ontvangen, veertien dagen de tijd om het product terug te sturen.

 

7.2 Een retour of omruiling dient altijd eerst bij ons te worden aangemeld via info@august-teddy.com. Het retourformulier moet altijd in de doos worden bijgevoegd.

 

7.3 Je kan het pakket samen met het ingevulde retourformulier terugsturen naar:

 

August & Teddy

Julianalaan 111

2051JP Overveen

Nederland

 

7.4 De kosten en de verantwoordelijkheid van een retourzending zijn voor uw rekening.

 

7.5 Indien goederen gebruikt, versleten, beschadigd of incompleet zijn, hebben wij het recht om geretourneerde artikelen te weigeren.

 

7.6 Restitutie vindt plaats binnen veertien dagen na ontvangst en controle.

 

7.7 August & Teddy kan het bedrag dat u terugkrijgt alleen overmaken naar de rekening waarmee de oorspronkelijke betaling is gedaan.

8. GARANTIE


8.1 Na de zichttermijn van veertien dagen (artikel 6.1) geeft August & Teddy twee maanden garantie op de kwaliteit van het product, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. De garantie vervalt als het product gebreken heeft die zijn veroorzaakt door oneigenlijk gebruik, of als u of derden wijzigingen aan het product hebben aangebracht of dat hebben geprobeerd, of als het op een manier is gebruikt waarvoor het artikel niet bedoeld is. Ben je niet tevreden over de kwaliteit van een product, stuur een e-mail naar info@august-teddy.com.

 

8.2 August & Teddy zal een passend alternatief voorstellen. August & Teddy besluit welke van de volgende opties wordt gekozen.

  • Reparatie

  • Vervanging

  • Restitutie

 

8.3 In het geval van restitutie, vindt terugbetaling plaats binnen 14 werkdagen na ontvangst en controle.

 

8.4 Als we het artikel repareren of vervangen, kan dit maximaal 14 werkdagen duren, mits anders is gecommuniceerd.
 

9. COPYRIGHT

 

9.1 Alle foto’s en afbeeldingen die worden gebruikt door August & Teddy zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder schriftelijke toestemming van August & Teddy mogen foto’s en afbeeldingen niet worden gereproduceerd en in het openbaar worden gebruikt.
 

10. GESCHILLEN

 

10.1 Alle rechtsverhoudingen worden uitsluitend beheerst door het Nederlands recht.

 

10.2 Heb je een opmerking of een tip? Stuur een e-mail naar info@august-teddy.com, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

Deze Algemene Voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt en van kracht geworden op 18-6-2021











 

bottom of page